Charles:leverancier van vlees en vleeswaren sinds 1935

Charles is een Belgische producent en leverancier van vlees en vleeswaren. Het bedrijf is opgericht door grootvader Charles De Cock in 1935. Het oorspronkelijke ‘Cock’s Vleeswaren’ kreeg in 2017 de huidige merknaam als eerbetoon. Onze capaciteit verdubbelde na de overname van vleeswarengroothandel Vagro Vleeswaren & Delikatessen.

De passie van een familie

Charles is al ruim drie generaties gespecialiseerd in de bereiding en verdeling van ambachtelijk broodbeleg, salades en bereide maaltijden. Onze producten zijn het resultaat van een familietraditie, overgedragen van vader op zoon. Dankzij onze gedeelde passie voor ambacht en kwaliteit is Charles uitgegroeid tot een premiummerk, verkrijgbaar in tal van supermarkten, slagerijen, buurtwinkels en horecazaken.

Een traditie van kwaliteit

Kwaliteit staat centraal in onze productiecentra: we hanteren een gecertificeerd HACCP-plan en bewaken de koudeketen door het volledige productie- en distributieproces. Al onze medewerkers houden zich bovendien aan strikte hygiëne- en veiligheidsnormen. Om de kwaliteit en traceerbaarheid van onze producten te kunnen garanderen, onderwerpen we ze aan uitvoerige testen in ons laboratorium.

Een meesterschap in innovatie

Wat Charles onderscheidt van andere merken? De typische, authentieke smaak van onze producten. Met de nieuwste technieken leveren we ambachtelijke producten af van de hoogste kwaliteit. Door onze vlakke beslissingsstructuur wordt kennis gedeeld over afdelingen heen, waardoor we kunnen blijven experimenteren en innoveren. Onze flexibele vakmannen werken actief mee aan de vooruitgang van het bedrijf en de kwaliteit van onze producten. Technologie en ambacht gaan hand in hand – en dat proeft u.

Een belofte van betrouwbaarheid

Elektronisch gestuurde selectie- en weegstations, volautomatische transport- en sorteersystemen, een geautomatiseerd laadstation, een geoptimaliseerde rittenplanning van onze 44 gekoelde vrachtwagens … De verregaande automatisering van onze logistieke flow zorgt voor een minimale tot onbestaande foutenmarge bij de levering van onze vleeswaren. Zo bereiken onze versbereide producten tijdig en correct elk verkooppunt. Kwaliteit zonder toegeving, dat is onze missie – ook wat onze service betreft.

Als specialist in charcuterie en maaltijden verrijken we onze jarenlange traditie van ambacht en kwaliteit gretig met hedendaagse technieken en nieuwe producten: van heerlijk vol over vet- en zoutarm tot gluten-, lactose- en allergeenvrij.

Kiest u ook voluit voor ambacht en kwaliteit?

Maak een afspraak