ONZE GARANTIES VOOR KWALITEIT

Letten op je voeding gaat extra makkelijk met Charles in de buurt. Check this in order to get more details book of ra online free play. In 1 oogopslag zie je welke producten gluten-, allergeen- en lactosevrij zijn en welke arm zijn aan zout en vet. Zo stel je elke dag de heerlijkste maaltijden samen.

Glutenvrij
Allergeenvrij
Lactosevrij
Van nature vetarm

LEKKER ETEN ZONDER GLUTEN

Charles biedt je heel wat mogelijkheden om ook bij glutengevoeligheid een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. Laat je inspireren!

LINZENSALADE MET PAARDENVLEES EXTRA ZOET

Paardenvlees extra zoet is gluten-, lactose- en allergeenvrij, heeft een verlaagd zoutgehalte en is daarbovenop vetarm. Combineer met hypergezonde ingrediënten zoals linzen en noten en voeg kerstomaatjes en wat platte peterselie toe. Besprenkel met een lekkere vinaigrette. Heerlijk als voorgerecht, voor de lunch of als picknickgerecht.

GLUTENVRIJ-GARANTIE

De glutenvrije producten van Charles hebben een glutengehalte van minder dan 20 mg/kg. Daarmee beantwoorden ze aan de Europese normen voor de samenstelling en etikettering van producten voor personen met een glutenintolerantie.

Glutenvrij assortiment

Gevarieerd koken zonder allergenen

Lekker eten met een voedselallergie? Charles helpt je op weg. Laat het smaken!

Lauwwarme salade van bospaddenstoelen met rundsfilet

De allergeenvrije, gezouten rundsfilet past heerlijk bij champignons. Verwerk in een herfstsalade met een handvol notensla, ui en aardappelen en besprenkel met truffelolie voor een feestelijke toets. Serveer de salade lauwwarm als hoofdschotel of in kleinere porties als voorgerecht.

Allergeenvrij-garantie

De allergeenvrije producten van Charles zijn bereid zonder enig spoor van de 14 meest voorkomende allergenen: gluten, schaaldieren, ei, vis, pinda’s, soja, melk, noten, selderij, mosterd, sesam, zwaveldioxide/sulfiet, lupine en weekdieren. Die stoffen zijn verantwoordelijk voor 80 tot 90% van de allergische reacties op voeding.

Allergeenvrij assortiment

Gewoon genieten zonder lactose

Lactose of melksuiker vind je in melk en melkproducten, maar ook andere producten kunnen sporen van lactose bevatten. Geen nood, ook met een lactose-intolerantie kan je genieten van lekkere en gevarieerde gerechten.

Gratin van penne met salami en broccoli

Lactosevrij maar o zo voedzaam: volkorenpasta met broccoli en salami Classic. De broccoli levert de nodige vezels en vitamines, de gluten-, allergeen- en lactosevrije salami brengt het gerecht op smaak. Een bord zonder lactose, maar mét smaak.

Lactosevrij-garantie

De lactosevrije producten van Charles bevatten geen enkel spoor van melksuiker. Ze zijn perfect geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie en personen die moeilijk melk verteren. Omdat de producten hun voedingswaarde en lekkere smaak behouden, lust iedereen wel een portie. Ook als je wél lactose verdraagt!

Lactosevrij assortiment

Gerust tafelen met een minimum aan vet

In ons assortiment vind je tal van producten die arm zijn aan vet en rijk aan smaak. Genieten zonder vet? Dat kan, met Charles!

Roomsoep van geroosterde kastanjepompoen met kerrie en chilipoeder

Het vruchtvlees van pompoen leent zich perfect voor romige soepen. Rooster hokkaidopompoen in de oven met curry en chilipoeder en pureer met groentebouillon. Draai enkele plakjes rundsfilet in roosjes en rijg op een spies, afgewisseld met geroosterd stokbrood. Presenteer bovenop de soep. Het resultaat? Een alternatieve roomsoep met een heerlijk aroma en fijne smaak.

Vetarm-garantie

De vetarme producten van Charles beantwoorden aan de norm van minder dan 3 g vet/100 g of 100 ml.

Vetarm assortiment